Våren er her og piggdekkene er endelig av. Jeg har fått trent bedre i vinter enn noen gang tidligere og jeg har vært spent på hvordan formen kan sammenlignes med i fjor. På de fleste rutene til jobben er det flere segmenter hvor jeg har tatt i opp mot maks, og evt. forbedringer vil være et godt tegn på økt form.

Så heromdagen ble første tur på RyenVarde-OppØstfra gjennomført. Her har jeg forsøkt å ta i bra flere ganger tidligere, men ikke så mange før i fjor. Det er 1.2km på lett trillesti med 50 høydemeter og gjennomsnittsstigning på 4%. Ikke avskrekkende, men bratt nok til at man ikke får noe som helst gratis, det er bare blodsmak og melkesyre som gjelder.

Her ser man mine forsøk til nå:

Med noen få unntak har jeg kjørt fortere og fortere for hvert forsøke gjennom fjoråret. Og ny bestenotering ble gjort med relativt møre bein og det føltest ikke raskt i det hele tatt. Og likevel 5 sekunder beste fra i fjor, og det allerede i april.

Tror det lover godt. Det samme har jeg sett på flere andre segment, noen ligger jeg rundt bestetiden, noen foran som her.