Jeg innrømmer det, jeg er strava-avhengig og en ting jeg ikke liker er på miste KOM’ene i nabolaget. I hvert fall ikke til naboen! Så her kommer den, lista over segmenter det skal øves på i sommer, hvor målet er å ta tilbake KOM.

https://www.strava.com/segments/10106205 - Langåsen. Denne var det jeg som fant, ryddet og åpnet. Pluss at det er mye å gå på her. Mål 2:30, minst.

https://www.strava.com/segments/9572388 - Le Traverse. Kort og fin, også en god del å gå på ved gode forhold.

https://www.strava.com/segments/4108484 - Bakveien til Lintjern. Hard som pokker, masse oppover og veldig teknisk i starten.

https://www.strava.com/segments/7933660 - Vedhoggeren. Knallhard jobbing må til også her.

https://www.strava.com/segments/7195696 - Slettfjell - Guldsmeden. En liten glemt perle som har lite trafikk. har nok ikke sjans på KOM, men en fin stisnutt.

https://www.strava.com/segments/781409 - Blåbærstien. En gammel klassiker som jeg ikke har vært på på flere år. Og jeg skal innom https://www.strava.com/segments/2650859 i samme slengen som er enda en glemt perle.

https://www.strava.com/segments/2440633 - Haukåsen-Mariholtet blåsti, høyre. Her mistenker jeg sterkt at KOM’en er målefeil med mobiltelefon, men skal uansett kunne forbedre denne en del.

https://www.strava.com/segments/6913217 - Slettfjell sørover. Her er det også rom for en del forbedring.

Jeg håper jeg får tatt meg en tur til Bysetermosen i løpet av året, men det er egentlig påkrevd med en biltur dit, siden transport per sykkel er gode 1 ½ timer en vei. Her er det flere nye segmenter jeg har lyst til å prøve.

https://www.strava.com/segments/8216139 - Nato enduro. Nyopprettet i fjor, og skal etter rapportene være en veldig fin sti.

https://www.strava.com/segments/8267710 - Høyspent enduro ligger rett ved siden av og skal være i samme klasse.

https://www.strava.com/segments/9243950 - Kjerringhøgda DH ligger i samme område og skal også være en bra nedkjøring.

Sist men ikke minst har vi stien Elgtråkket som ikke har noe komplett segment, men som ser ut til å ha et par småsegment på stien. Det synes jeg er en ganske irriterende praksis, men det kommer ikke til å hindre meg i å prøve, om sjansen byr seg.