Med litt tid til overs og halvslapp kropp, tenkte jeg å teste hvordan det sto til med bunny-hop teknikken. Jeg føler vel at jeg ofte kløner det litt til på stien, men jeg vet ikke egentlig hvor god teknikk jeg har, eller hvor høye hopp jeg klarer.

Utstyr:

  • Scott Spark 920 med åpne dempere og pinnen i bånn, vekt. ca 12kg.
  • XT-pedaler
  • Adidas Superstar II sko, olabukse og skjorte (skulle tross alt i søndagsmiddag til svigermor etterpå).

Noen gamle vedkubber var hindring i forskjellige høyder. Beklager litt motlysfilming.

Først ut 25cm:

Dette gikk jo bra. Vi prøver 30cm

Hey. Fortsatt suksess.

40cm er neste høyde.

Her var det omtrent 50% suksessrate og noe høyere enn dette kom jeg ikke med dagens teknikk og armstyrke. Bedre å trene på timingen på den høyden jeg har inne enn å prøve å tvinge den høyere. Hvor høy klarer du?