Ingen vintersesong er komplett uten litt stash på vei inn for å korte ned ventetiden. Et saftig tilbud på Rasta Sykkel var ikke til å motstå og nye sko havnet i handleposen. Mavic Crossmax i frekk gulfarge. Eneste problemet jeg har nå er at jeg ikke har noen klær eller annet utstyr som passer! Krise!

Enduro-kompatible sko

Foreløpig har de bare vært brukt på rulla for å kjøre de litt inn, men førsteinntrykket er meget bra. Sitter som støpt på foten og utrolig stiv og god såle. Gleder meg virkelig til å teste disse på godsykkelen når våren kommer. Og de skal få selskap av disse godbitene under seg:

Enduro-kompatible pedaler

PD-M8020 in da house! Jeg har savnet pedaler med litt mere støtte under foten når det blir hardt og brutalt på enduro-ritt og et at parene med “vanlig” xt-pedaler begynner å bli modne for utskiftelse. Og når jeg da fant disse nydelighetene i hylla på Rasta Sykkel var saken biff. Og de ser jo ut som en million kroner (vel, nesten da) også. Så dette blir fint.