Jeg har jo en Scott Spark med stock DT swiss nude bakdemper. Denne har en fordel slik jeg ser det, nemlig at den låser helt når man bruker twinlock-bryteren på styret, noe som funker bra for stående spurting og lange bakker. Men bortsett fra det er jeg ikke så imponert over den. Lite sensitiv på småting, gyngete i kombinasjon med opphenget på sparken i åpen stilling og bunner lett. Når den etter endt sesong lekker luft og trenger en service til 1500 penger, valgte jeg heller å investere bittelitt mer i en Rock Shox monarch RT3, som internett sier er en god del bedre enn DT swiss-demperen. Og sånn ble det

Se så fin

En liten closeup for dere stæsjhorer der ute:

Se så fin

Jeg tror dette blir bra jeg, så stay tuned for en mekkepost når den skal monteres i løpet av januar en gang. En annen bonus er at en kabel blir fjernet fra styret og der er det trangt nok fra før.