Jeg begynner jo å dra på årene og det er en kjensgjerning at nattsynet blir dårligere med økende alder. Heldigvis kan man kjøpe seg ut av trøbbel!

Olympia Min vanlige pusher sykkelkomponenter.no trengte litt tid på å få tak i denn fra importøren men den skuffer ikke altså. God batterikapasitet (kjøpte modellen med 6-cellers batteri med 7800 mAh etter sigende. Og den lyser godt, både på styrke og spredning av lyskjeglen. Jeg har nå et par turer med en MagicShine MJ-872 på hjelmen og denne på styret og rett fram overdøver denne alt magicshine har å by på. Om denne lover 2100 Lumen, og Gemini har vel nokså bra rykte på å oppgi ekte Lumen og ikke jukselumen, blir det vel rundt 3000-3500 et sted med MJ-872 på hodet. Jeg tro jeg skal klare meg en stund i alle fall.

Muligheten til selv å velge hvilke nivåer lykta skal bruke er svært kjekt siden jeg ofte har transport på vei til og fra skogen og prøver å unngå å blende andre trafikanter så godt det lar seg gjøre.

Møtte også på naboen på stien, og både han og jeg ble like blendet, og kjente ikke den andre igjen.